top of page
IMG_4256.HEIC

VIDEOFUNK PRODUCTIONS

Once upon a time..

​​Videofunk Productions bestaat sinds oktober 2019. Voor die tijd werkte ik o.a. bij Randstad, KPN en Johnson & Johnson. Stuk voor stuk prachtige bedrijven, maar het was geen echte liefde.

Mijn passie voor video en muziek is ontstaan in mijn jeugd door mijn ouders. We luisterden én keken naar Tom Petty and the Heartbreakers, Aretha Franklin, maar ook naar Bob Marley, Buena Vista Social Club en Orchestra Baobab. Op jonge leeftijd begon ik met drummen en merkte ik dat ik muziek kon 'zien'. Terwijl ik drumde of luisterde naar muziek, werd dat in mijn hoofd vertaald naar beelden.

Toch ging ik, als enige uit het gezin, werken voor een bedrijf in de commerciële sector. Al vrij snel merkte ik dat ik daar mijn creativiteit totaal niet in kwijt kon, maar ik wilde de financiële zekerheid nog niet opgeven.

Langzaam maar zeker kwam daar verandering in. Ik ging steeds meer doen met video en muziek, maar als hobbyist. Dit werd mijn uitlaatklep, dat wat ik op mijn werk mistte vond ik daarin. 

Ik werd steeds beter in wat ik deed en de reacties werden steeds positiever. Ik raakte volledig overtuigd van de onmisbaarheid van video, met name voor ondernemers. Jezelf onderscheiden gaat nu eenmaal veel beter wanneer je gebruik maakt van zowel beeld als geluid. Eind 2019 hakte ik de knoop door: Videofunk Productions werd geboren.

Ik heb één doel voor ogen: mijn creativiteit inzetten voor mijn klanten. Werken aan unieke projecten die mensen aan het denken zetten. Het creëren van visuele verhalen waarmee jij je doelen behaalt en anderen inspireert. En ik haal veel van mijn inspiratie op in en uit New York City.

Mijn verhaal: Over
bottom of page